Vacature Bedrijfsleider/Productieleider Zuidbroek

Wat doe je in de rol van Bedrijfsleider/Productieleider ?

In deze dynamische rol ben je medeverantwoordelijk voor een efficiënt productieproces bij Vrijenban Betonfabriek. Je stuurt een team van collega’s op de werkvloer aan, bedient de machines in de betoncentrale (voert hier ook onderhoud aan uit), werkt mee aan malbouw en het storten hiervan, en houdt de kwaliteit van de output van de fabriek in de gaten.

Je bent verantwoordelijk voor de  productie van prefab beton elementen aan de hand van de beschikbare planning en zorgt ervoor dat iedereen binnen het team werkt volgens de geldende veiligheidsnormen.

 

Wanneer passen wij bij elkaar?

  • Je hebt ervaring met leidinggeven en weet hoe je mensen moet motiveren, aansturen en ondersteunen.
  • Je hebt technisch inzicht en je bent (idealiter) in het bezit van een VCA VOL en heftruck certificaat. Beschik je niet over de juiste certificaten? Dan zorgen wij dat je deze behaald!
  • Je bent gedreven, je werkt veilig en accuraat.

 

Gelukkig, we hebben nog steeds je aandacht!

De thuisbasis voor deze functie is Zuidbroek. Wij bieden jou een uitdagende functie in een gezellig team met enthousiaste collega’s in een organisatie die volop in beweging is. Daarnaast bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket; een salaris in overeenstemming met de functie en pensioen.

 

Werken bij Vrijenban Betonfabriek:

Wij bij Vrijenban leveren kwalitatief hoogwaardige prefab beton elementen; Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap zijn kernwaarden die bij ons thuishoren. Met een enthousiast team van collega’s werken wij iedere dag samen om kwalitatief sterke en mooie producten te maken voor onze klanten. Kom jij met ons samen de handen uit je mouwen steken?

 

Spreekt deze mooie baan bij Vrijenban Betonfabriek je aan?

Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met cv t.a.v. Bas Aalbers, B.Aalbers@vrijenban.nl.

We zien je reactie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, wij zoeken en vinden zelf onze nieuwe collega’s.

Upload je CV


Of mail je sollicitatie naar info@vrijenban.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is uitdrukkelijk niet gewenst en wordt niet op prijs gesteld.